OLIVER PERKINS

Oliver Perkins
About the Speaker
  • Profesie
    Author, Facilitator and Managing Director
  • Companie
    Brainovate

 Author, Facilitator and Managing Director, Brainovate

Oliver Perkins oferă companiilor multinaționale experiențe de echipă pline de energie si bună dispoziție. El a absolvit Sociologia la Universitatea Durham, Academia de Legacy Leadership și a devenit facilitator,  trainer calificat SDI si un adevărat mentor de leadership. Stabilit in București, el și-a petrecut ultimii 20 de ani lucrând cu reprezentanți multiculturali din top management.

De-a lungul carierei sale de peste 25 de ani, a continuat să încânte și să stimuleze echipe din întreaga lume. A reușit să facă acest lucru prin programele sale de facilitare pline de acțiune, punând de fiecare dată audiența în centrul brandului său. Stilul său experiențial, cunoscut și sub forma de „power-point free”, este derivat din experiența sa ca DJ, promoter de concerte, profesor și consultant de business.

Cartea sa publicată recent, „Revealing the Leader Within”, redă o viziune practică (de la A-Z) și ușor de înțeles asupra conceptului de leadership, bazată pe experiența sa de lucru cu echipe globale. Workshopurile sale oferă o perspectivă a leadershipului internațional, dar spre deosebire de alții, acesta integrează și aspecte ale leadershipului local împreună cu referințe culturale, creând astfel o experiență relevantă și memorabilă pentru participanții săi.