RALUCA AVRAMESCU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    Arctic
Raluca Avramescu coordoneaza activitatea de resurse umane din Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, care detine cea mai mare fabrica de frigidere din Europa. Are o experienta de 12 ani in resurse umane si este executiv in cadrul Arctic de 7 ani.
A condus proiecte complexe de transformare organizationala ce au vizat redefinirea abordarii de business, dezvoltarea capabilitatilor organizationale in concordanta cu evolutia pietei si instituirea unei infrastructure solide de management. A asigurat cresterea cu peste 40% a organizatiei, gestionand un volum semnificativ de recrutare si provocarile sezonalitatii industriei.
Ca executiv de resurse umane cauta sa dea sens si consistenta demersurilor din business cu si despre oameni. Complexitatea si dinamica companiei i-a fundamentat o expertiza solida in toate ariile resurselor umane.
Cea mai mare mandrie a sa este legata de relevarea potentialului individual, optimizarea echipelor si cresterea liderilor. Dintodeauna a urmarit sa aiba un impact pozitiv asupra vietii oamenilor.
Este psiholog de formatie si si-a inceput activitatea ca recrutor militar. Din pasiune pentru dezvoltarea personala a experimentat diverse formari, iar din 2014 isi cultiva intens abilitatile de coach. In tot ceea ce face se remarca prin calitate, creativitate si dedicatie.