RALUCA AVRAMESCU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    GfK

Raluca Avramescu are o experiență de 13 ani în resurse umane și este executiv în cadrul GfK, Institutul de Cercetare de Piață din România. Anterior a coordonat activitatea de resurse umane din cadrul Arctic.

A condus proiecte complexe de transformare organizațională care au vizat redefinirea abordării de business, dezvoltarea capabilităților organizaționale în concordanță cu evoluția pieței și instituirea unei infrastructuri solide de management.

Ca executiv de resurse umane caută să dea sens și consistență demersurilor din business cu și despre oameni. Complexitatea și dinamica companiilor în care a activat i-au fundamentat o expertiză solidă în toate ariile resurselor umane.
Cea mai mare mândrie a sa este legată de relevarea potențialului individual, optimizarea echipelor și creșterea liderilor. Dintodeauna a urmărit să aibă un impact pozitiv asupra vieții oamenilor.

Este psiholog de formație și și-a început activitatea ca recrutor militar. Din pasiune pentru dezvoltarea personală a experimentat diverse formări, iar din 2014 își cultivă intens abilitățile de coach. În tot ceea ce face se remarcă prin calitate, creativitate și dedicație.