RALUCA DASCĂLU

Communications Manager, JYSK România

Raluca Dascălu este Communications Manager pentru JYSK în România și Bulgaria, iar din acest rol se ocupă de comunicarea externă și internă a companiei scandinave și de acțiunile locale de CSR în cele două țări. După o experiență de 11 ani în presa scrisă și televiziune, a început să lucreze în compania JYSK în anul 2015. Înainte de a ocupa funcția de Communications Manager, a făcut parte din departamentul de E-Business, unde a lucrat pentru campaniile digitale ale retailerului în România.

Coordonează campaniile de CSR realizate de JYSK în România, printre acestea numărându-se campanii premiate în cadrul galelor de CSR, precum “Am nevoie de tine” (Hope and Homes for Children România), “Fond de urgență – Spitalele au nevoie de noi”, „Acum știi” (Asociația Anais), „Cunoaște-ți campionii” (Comitetul Național Paralimpic Român), „Pădurea JYSK” (Plantăm fapte bune în România).

A absolvit în anul 2004 Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția Relații Publice și Publicitate, urmând apoi Masterul de Producție Multimedia și Audio Video în cadrul aceleiași facultăți.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.