REMUS MIHAI HIRCEAGA

Remus este Country Manager at Expense Reduction Analysts Europ, dar și antreprenor, acționar în diferite organizații locale, consultant de afaceri, mentor și coach.

Remus este Senior Consultant cu o experiență de 18 ani în management executiv, având expertiză în optimizarea costurilor și energie (Electricitate, Gaz Natural, GPL, Combustibili, Carduri de Combustibil, Bitum, HFO sau Bunkerfuels).

Anterior, a fost CEO, acționar și fondator al Tiriac Energy. Înainte de asta, a fost membru al Consiliului de Administrație și Manager Comercial pentru SEE la OMV Petrom, administrator al Petrom LPG și a ocupat diverse poziții executive la ExxonMobil și BP.

Remus promovează împărtășirea de informații, învățarea continuă, dezvoltarea personală, onestitatea și deschiderea. Înțelegerea și acțiunea sunt considerate mai importante decât cunoștințele.

Deține o diplomă de licență în Electrotehnică la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și două diplome internaționale de Management la Universitatea Sheffield și OUBS din Marea Britanie.

Prin experiența, expertiza și abordarea sa, el sprijină clienții să-și dezvolte identitatea și să aducă valoare, nu doar prin direcții provocatoare, ingenioase, autentice și strategice, ci și prin reducerea costurilor de bază și indirecte.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.