RITA MOKBEL

About the Speaker
  • Profesie
    Ph.D. VP Sales, Information and Communications Technology, Fintech, Business Operations and Management
  • Companie
    ERICSSON

ERICSSON, Ph.D. VP Sales, Information and Communications Technology, Fintech, Business Operations and Management

Rita Mokbel este un lider pasionat, cu o îndelungată experiență în fintech, media și ICT. În momentul de față conduce forța de vânzări la nivel global a companiei Ericsson, ocupându-se de portofoliul de servicii financiare mobile, susținând atât sectorul privat, cât și pe cel public, centrul de interes fiind reprezentat de sporirea incluziunii financiare și a accesibilității pe piețele în curs de dezvoltare. Rita combină cu succes rolurile de lider care se ocupă de vânzări, strategie, afaceri și operațiuni, într-un mediu multicultural.

Deține atât o viziune strategică, cât și abilități comerciale, fiind axată pe afaceri și deținând experiența necesară în exploatarea noilor tehnologii și modele de afaceri, capacitatea sa de a stimula creșterea substanțială a veniturilor și a profitului fiind confirmată de realizările ei profesionale excelente. Rita reușește să impulsioneze afacerile neperformante și să construiască branduri.

Deține un doctorat în finanțe și două masterate în Inginerie Electrică & Electronică (Telecomunicații & Informatică) și Modelare & Simulare Computerizată.