ROXANA IONESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Partener, Head of Data Protection
  • Companie
    NNDKP

Partener, NNDKP

Roxana Ionescu are peste 15 ani de experiență în domeniul protecției și securității datelor cu caracter personal, fiind unul dintre cei mai apreciați specialiști din România în această arie.

Acordă asistență companiilor locale și internaționale, dar și antreprenorilor în legătură cu aspecte complexe de protecția datelor, cu privire la activitățile lor de tip „core business”, activități de marketing sau care au legătură cu angajații lor, cerințe privind securitatea cibernetică, regimul informațiilor clasificate, „cloud computing”, partajarea bazelor de date, precum și implicațiile din perspectiva protecției datelor în cazul unor transferuri de activitate, proiecte de fuziuni și achiziții, atât naționale, cât și internaționale, dar și în legătură cu dispute care implică aspecte de protecția datelor.

Roxana este în permanență la curent cu privire la ultimele noutăți în domeniul protecției datelor la nivelul UE. În plus, este speaker la conferințe naționale și internaționale și contribuie la realizarea unor lucrări/articole de specialitate în domeniu.

Roxana este inclusă în Ghidul Who’s Who Legal din anul 2020 privind Protecția Datelor, fiind singurul avocat român recomandat pentru Securitatea și Protecția Datelor în România.