RUXANDRA BOLOGA

Partener, unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A, NNDKP

Ruxandra Bologa este un avocat de drept comercial și societar extrem de versat, având peste 18 ani de experiență profesională. De-a lungul carierei sale profesionale, a coordonat o divizie juridică ale uneia dintre cele mai mari companii din România. Din 2008 este Partener al NNDKP și unul dintre coordonatorii ariei de practică Corporate/M&A a firmei.

Asistă companii internaționale și românești în proiecte ce implică acorduri de colaborare și asocieri în participațiune (JVs), proiecte de fuziuni și achiziții naționale sau transnaționale, investiții minoritare, restructurări societare, privatizări, proiecte de externalizare, precum și proiecte care implică aspecte complexe de reglementare, dar și de drept societar și comercial, inclusiv privind modele de afaceri virtuale/e-business (de exemplu: derularea de tranzacții sau transferul activității de afaceri in mediul online și utilizarea documentelor electronice).

În plus este specializată în domenii intens reglementate precum energie și resurse naturale, cu precădere în domeniul petrolului și al gazelor naturale, și este implicată și în domenii de drept de nișă precum industria farmaceutică sau protecția consumatorilor.

Reputate ghiduri internaționale dedicate industriei juridice o apreciază ca „un avocat excepțional” având “cunoștințe vaste în multe arii de drept” și o recomandă ca un lider pe piața serviciilor juridice din România în domeniile sale de practică.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.