RUXANDRA PIROJOC

Începând cu anul 2015 sunt Head of Communications în cadrul Bayer România, Bulgaria și Moldova. Din aceasta pozitie, am dezvoltat si implementat, in ultimii 2 ani, strategia de comunicare corporativă, cu focus în special pe activitătile de CSR, implementând și adaptând nevoilor locale direcțiile globale ale Bayer.

Am absolvit Facultatea de Stomatologie în anul 2004, însă pasiunea m-a dus în altă direcție. După o perioadă în care am lucrat ca reprezentant medical, în 2008 am ales domeniul Relatiilor Externe și m-am alăturat companiei P&G ca External Relations Manager Balkans, fiind responsabilă inițial de zona de Oral Care, apoi preluând și ariile de Professional Relations si Beauty Brand Communications.

Experiența mea din ultimii 8 ani acoperă arii diverse ale comunicării, de la comunicarea de produs la cea corporativă, însă proiectele care mi-au fost cele mai aproape de suflet sunt cele crescute ca parte a strategiei de CSR a Bayer – Laboratorul de Științe și parteneriatul cu Caravana cu Medici fiind cele mai recente exemple.

Îmi trăiesc viața cu pasiune, fie că scriu, pictez, îmi petrec timp cu baieții mei sau citesc o carte în liniste. Sursa mea de inspirație este în fraza “Be yourself, everyone else is already taken!”

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.