ȘERBAN JUVERDEANU

Cu experiență de mai bine de 25 de ani în real estate, Șerban Juverdeanu este Head of Development al Global Vision – platformă de investment și dezvoltări imobiliare cu proiecte de peste 500 mln euro în derulare si cu un istoric de 1 ani în piață.

Printre proiectele majore pe care Șerban Juverdeanu le coordonează în acest moment menționăm Constanța Business Park – un proiect strategic localizat în proximitatea portului Constanța, dezvoltat pe un teren de 100 de Ha, în asociere cu Globalworth, Chitila Logistics Hub – dezvoltat tot în parteneriat cu Globalworth și Timișoara Industrial Park, proiect dezvoltat de Global Vision pentru Globalworth.

Actualmente, Global Vision țintește expansiunea în 15 orașe din țară, prin activități de land banking și achiziții de noi proiecte existente, cât și integrarea surselor de energie verde în parcurile sale, cu obiectivul de a maximiza beneficiile conferite chiriașilor, actuali și potențiali, devenind astfel prima opțiune pentru clienții de logistică și spații de producție din România.

Proiectele dezvoltate în acest an de Global Vision sunt:

  • Mures City Logistics – unitate in suprafata totala de aproximativ 18,000 m2 in care au fost accommodate operatiunile logistice ale Friesland Campina si unde al doilea chirias – Elecrtokontact Romania urmeaza sa demareze la mijlocul anului 2024 productia de cablaje.
  • Craiova Industrial Hub – proiect in care a fost demarata executia primei unitati tip Built-to-Suit in suprafata de aproximativ 6,000 m2.
  • a treia unitate de depozitare din cadrul proiectului amplu Constanța Business Park de 19.000 mp,
  • Initierea dezvoltarii proiectului Chitila City Logistics – primul depoziti logistic in suprafata de 7,000 m2 programat pentru livrare la sfarsitul anului 2024.
  • inițierea dezvoltării proiectului Otopeni City Logistics – primul depozit logistic in suprafata de 6.500 programat pentru livrare la sfarsitul anului 2024.
  • dezvoltarea de proiecte de tip built-to-suit aflate in present in stadiul de proiectare în locații cheie din țară – Arad, Craiova si Brasov. proiecte a căror suprafață cumulate este de aproximativ 45.000 mp.
Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.