ȘERBAN JUVERDEANU

About the Speaker
  • Profesie
    Head of Construction
  • Companie
    P3 România

Șerban Juverdeanu s-a alăturat companiei P3 la sfârșitul anului 2014, timp în care a livrat aproximativ 180.000 m2 de proiecte logistice în valoare de peste 50 de milioane de euro. Experiențele anterioare includ roluri de conducere, precum și de gestionare a programelor de lansare atât pentru unii dintre cei mai mari investitori și dezvoltatori imobiliari, cât și pentru companii multinaționale de tip 1.

Acesta deține experiență în arii precum: gestionarea proiectelor și costurilor pentru facilități industriale/ logistice, centre comerciale sau proiecte mixte; coordonarea amplasamentului HS&E, design management și coordonare pentru proiectele majore de construcție; raportare Due-Diligence din poziția de consultant tehnic al creditorului; cunoaștere aprofundată a standardelor și reglementărilor internaționale; expunere internațională în Europa de Est și Caucazul de Sud, supravegherea calității și cantității.

Șerban Juverdeanu este licențiat în domeniul arhitecturii și deține un certificat PM (PRINCE 2 registered practitioner).