SILVIU BULZAN

About the Speaker
  • Profesie
    Head Of Sales Office, Industry, Retail & Hospitality SEE,
  • Companie
    SIGNIFY

Head Of Sales Office, Industry, Retail & Hospitality SEE, Signify

Din 2007 Silviu este responsabil de creşterea portofoliului de clienţi noi, dezvoltarea strategiei și găsirea celei mai bune metode de vânzări pentru a pătrunde pe piață și pentru a dezvolta în mod constant produse, sisteme și servicii inovatoare.

În poziția actuală, de Head Of Sales Office, Industry, Retail & Hospitality la Signify SEE, denumită anterior Philips Lighting SEE , dezvoltă un mod antreprenorial de lucru, prin asumarea unor mari provocări și coordonarea echipelor internaționale. De asemenea, este responsabil de crearea unui mediu sănătos pentru tehnologia de vârf utilizată de sistemele și serviciile de iluminat în următoarele segmente de business: spaţii comerciale, industriale, clădiri de birouri şi în industria opitalităţii. Obiectivul său principal este analiza tendințelor de pe piaţa internațională și crearea unei strategii inovatoare la nivel internațional, regional și local, prin consilierea clienților cu privire la diferitele modele care îi pot ajuta să dezvolte o afacere sustenabilă, mai eficientă energetic şi din punct de vedere al costurilor, mai dinamică și mai conectată.

Datorită abordării sale orientate către client, se asigură că oferă cele mai bune servicii de asistență pre-vânzare și post-vânzare, analizând continuu soluțiile de iluminat implementate și acționând în conformitate cu obiectivele proiectului, permițând, astfel, clientului să-și concentreze atenția asupra afacerii sale și să profite din plin de beneficiile pe care le furnizăm.