SILVIU BULZAN

Leader Systems & Services O&I Romania – Systems & Services Europe, Signify

De peste 13 ani sunt implicat în transformarea modelelor de afaceri ale celor mai mari companii multinaționale, dezvoltând cu success noi fundamente, prin schimbarea mentalităților și introducerea unei abordări proaspete și dinamice în cultura companiei și modul de lucru al acesteia.

În funcția mea actuală, dezvolt un mod antreprenorial de lucru, acceptând mari provocări și coordonând echipe internaționale. Inspir echipa să își asume responsabilitatea, să lucreze strâns, să acționeze cu integritate și să se concentreze întotdeauna asupra Clientului. De asemenea, sunt responsabil pentru crearea unui mediu sănătos pentru tehnologia de ultimă oră a sistemelor și serviciilor de iluminat, folosite pe segmentele de piață de Birouri, Industrial, Retail & Hospitality. Preocuparea mea este să mă informez cu privire la tendințele de pe piața internațională și să creez o strategie inovatoare la nivel internațional, regional și local, consiliind clienții în privința diverselor modele care le susțin afacerea, în așa fel încât acestea să fie mai sustenabile, mai energice și mai eficiente din punct de vedere al costurilor, mai dinamice și mai conectate.

Loial abordării mele centrate pe client, mă asigur că furnizez cele mai bune servicii înainte de vânzare și în urma acesteia, cel mai bun suport, analizând continuu soluțiile de iluminare implementate și acționând în conformitate cu obiectivele proiectului, permițând astfel clientului să se concentreze asupra afacerii sale și să profite din plin de beneficiile furnizate.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.