SILVIU ȘTEFAN

Prioritatea companiei Sodexo de a oferi servicii de inalta calitate fiecarui client are la baza o echipa ai carei membri au ani de experienta in domeniu, cunosc foarte bine problemele pe care le pot intampina clientii lor si sunt flexibili, pregatiti pentru a se acomoda particularitatilor acestora.
Silviu lucreaza la Sodexo de aproape 12 ani si de mai bine 8 ani implementeaza pentru clientii companiei solutii inovative care ajuta la gestionarea problemelor de Incentivare si Recunoastere pentru motivarea echipelor si la recunoasterea si premierea angajamentului lor.
Tool-ul care il ajuta pe Silviu si echipa sa in a raspunde provocarilor complexe si diverse ale clientilor lui se numeste IncentiWise, o platforma dezvoltata intern si conceputa pentru a externaliza complet sau partial programele de incentivare prin metode creative, motivante, flexibile.
Pe parcursul anilor atat echipa condusa de Silviu cat si platforma IncentiWise au evoluat constant, iar in momentul de fata formeaza un instrument eficient si dinamic pregatit pentru a face fata unor noi provocari.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.