SIMONA CAMBURU

About the Speaker
  • Profesie
    Coordonator Fundraising
  • Companie
    Plantăm fapte bune în România

Cu o experienţă de 7 de ani în zona non-guvernamentală, Simona Camburu, coordonează echipa de fundrasing a inițiativei “Plantăm fapte bune în România”.

Absolventă a facultăţii de Management Economic din cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a finalizat și un master în “Investiţii şi Dezvoltare Economică”, Simona, vine cu o experiență în standardizare (ISO). A profesat ca auditor extern și consultant pentru companii românești dar și multinaţionale din domeniile: auto, banking, retail, managementul traficului, food & pharma.

Printre responsabilităţile sale profesionale figurează: stabilirea și dezvoltarea strategiei de fundraising pe termen mediu și lung, implicarea inițiativei “Plantăm fapte bune în România” drept cauză în evenimentele sportive de amploare (Semimaratonul și Maratonul București, Swimathon București), promovarea și derularea campaniilor anuale privind facilitățile fiscale în rândul donatorilor, implementarea proiectelor corporate precum și gestionarea relaţiilor cu partenerii cheie ai inițiativei.