SIMONA CARP

Simona Carp este HR Manager JYSK România și Bulgaria din anul 2014, an în care JYSK Nordic a preluat franciza din România și a început procesul accelerat de expansiune.

A fost primul angajat al departamentului de HR din România al retailerului. Și-a dorit acest post pentru că l-a considerat o oportunitate de a clădi departamentul de la zero și de a crește alături de companie. De la 15 magazine în România și 3 în Bulgaria în anul 2014, JYSK a ajuns, acum, la 130 de magazine în România și 50 în Bulgaria. Începând cu anul 2022, Simona este responsabilă și de JYSK Turcia, cea mai nouă organizație JYSK.

Simona Carp are 15 ani de experiență în HR și a lucrat, înainte de a se alătura JYSK, pentru companii din domeniul Logistică și Retail. A absolvit Liceul de Informatică Tudor Vianu, apoi Universitatea Politehnică din București, dar s-a îndreptat către HR pentru că îi place să lucreze cu oamenii și pentru că este un domeniu în care îi poate ajuta pe colegii ei să se dezvolte și să crească în carieră. Crede că un alt avantaj al domeniului în care lucrează este că poate vedea întreg traseul profesional al unui coleg, de la angajare, până la dezvoltarea și creșterea sa în carieră.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.