SÎNZIANA PARDHAN

Sînziana Pardhan este Director General al P3 în România din august 2017. Ea conduce o echipă de 10 persoane și coordonează activitatea de dezvoltare a companiei cat si gestionarea  unuia dintre cele mai mari parcuri logistice din București, cu peste 380.000 m2 în 14 depozite și teren care permite dezvoltarea a 100.000 m2 de noi spații de depozitare.

Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional  de la Fletcher School of Law and Diplomacy, din cadrul Universitatii Tufts.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.