SMĂRĂNDIȚA SCHNEL

Telekom România, Director HR BPO România

Smărăndița Schnel este Directorul Departamentului HR Business Process Operational (HR BPO), coordonând din acest rol echipa de HR Generaliști, echipa de Recrutare, Assessment și Brand de Angajator în grupul de companii Telekom România.

Pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani, Smarandița a deținut diferite roluri din spectrul HRatât la nivel național cât și internațional, incepând cu poziția de specialist Resurse Umane, recrutare, learning&development, HR Generalist, până la poziții de coordonare echipe de resurse umane din diverse companii.

De-a lungul timpului, Smărăndița a câștigat experiență relevantă mai ales în zona de procese administrare HR, Cultura organizațională și Training&Development. Ariile în care a creat și a livrat programe consistente și specifice cuprind: dezvoltarea cunoștințelor tehnice specifice domeniului (legislația muncii, salarizare și raportare), abilităților de leadership, coaching, comunicare și managementul performanței.

Anterior alăturării echipei Telekom, a lucrat în diferite industrii precum Producție și Inginerie, Telecomunicații, Servicii medicale, Pharma, Logistică, Comerș și FMCG, având și o experiență de 3 ani și jumătate în domeniul consultanței.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.