SPECIAL GUEST: SOTIRIS PASTRAS

El este responsabil de integrarea Raportului de Sustenabilitate, a certificărilor B Corp și BREEAM, a evaluărilor CDP și EcoVadis, precum și a Programului de Responsabilitate Socială. A studiat la Universitatea Națională Kapodistrian din Atena, Departamentul de Comunicare și Mass Media.

De asemenea, și-a finalizat studiile de master în Managementul Resurselor Umane (Universitatea de Economie și Afaceri din Atena), cu accent pe Etica în Afaceri și Responsabilitatea Corporativă.

Ca înotător și membru al echipei naționale a Greciei, a participat la două Jocuri Olimpice la Atena (2004) și Beijing (2008). A fondat echipa de înot „Pastra Cretonaxiosa”, prima echipă greacă care a traversat Canalul Mânecii (2016). Este de asemenea, membru fondator și secretar general al ONG-ului „ExcellenSeas”, care susține studenții din insulele grecești de frontieră în studiile lor academice.

În ianuarie 2021 a fost numit membru al Comitetului de Responsabilitate Corporativă al Camerei Americane – Elene de Comerț.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.