SPECIAL GUEST: ALP SEZGINSOY

About the Speaker
  • Profesie
    Founder & CEO
  • Companie
    EXPERTERA

Founder & CEO, EXPERTERA.

El este fondatorul Expertera, prima și singura platformă de expertiză la nivel de regiune. Alp și-a început cariera ca fiind călător și a continuat ca “options trader” pe piețele internaționale. După ce a obținut diploma de master în Franța, a trăit în străinătate timp de 6 ani și a dobândit un loc de muncă în prima companie de outsourcing de cunoștințe din lume. Acesta a lucrat drept consultant pentru bănci de investiții și instituții de conducere din țări precum India, România și Chile și a înființat centre globale de cercetare.

Acesta a aflat despre conceptul de „collaborative on-demand economy’’ în 2011, în timp ce dezvolta un studiu pentru AirBnB, finanțat de către Deutsche Bank. Anticipând potențialul impactului al revoluției digitale și al împărțirii economiei asupra forței de muncă, expertizei și modurilor de lucru, el a decis să creeze o bază de date de expertiză pentru forța de muncă flexibilă.

Acesta s-a mutat înapoi în Turcia în 2012 și a înființat Expertera, în propriul său apartament din Istanbul. Expertera furnizeaza un acces personalizat și flexibil la cel mai înalt nivel de talent, pe zi / oră, pentru toate segmentele de activitate de la principalii jucători internaționali până la începători, Expertera a ajuns la 15 000 de experți în afaceri până în 2017.

Este listată ca fiind una dintre cele 100 de companii de top din Turcia Endeavour, selectată pentru Garanti BBVA Partners Acceleration și Programul ItuGate, și a atras cel mai mare exportator de tehnologie și inteligență artificială din țară, Etiya, printre investitorii săi, continuându-și, astfel, cursul de creștere rapidă.

Discursul său la TedxReset „Future of Work, New Organizations and On-demand Workforce” din 2017, a reușit să câștige o atracție foarte largă. În 2018, a înființat platforma “The Future of Work”, care se concentrează asupra aspectelor umane, noilor modalități de lucru, a filosofiei revoluției digitale și a industriei 4.0. Câștigând un sprijin larg din partea unor corporații, instituții, start-up-uri și lideri de idei, acesta a organizat primul și cel mai mare eveniment turistic ” Future of Work ” din Turcia, cu peste 600 de participanți și vorbitori internaționali. Alp a devenit pionierul și purtătorul de cuvânt al mișcării ” Future of Work ” din regiune și oferă discursuri în întreaga lume.

Alp este un credincios ferm al ” Mindful Entrepreneurship ” și este, de asemenea, fondatorul platformei de conținut Colective Cosmos. În colaborare cu Fundația TEMA, a inițiat “Expertise for Future” pentru a planta mii de copaci împreună cu experții Expertera. El dorește să continue să lucreze în domeniul tehnologiilor de conectare, al naturii și al sănătății naturale și al spiritualității, toate despre care crede că vor fi principalele motoare viitoare ale schimbării. Nu se poate gândi la o lume fără jocuri: are titluri de poker și de bridge, face surf și cânta la tobe cu trupa lui Kese.