SPECIAL GUEST: CHRIS DEAVER

Chris Deaver este cofondatorul BraveCore, o firmă de consultanță în leadership care ajută liderii să devină mai creativi, iar pe cei creativi să devină lideri mai buni.

A influențat companii din lista Fortune 500 din interior, inclusiv Apple și Disney, creând conținut revoluționar precum „Different Together” și „Collaboration by Design”, și a inspirat echipe care au contribuit la dezvoltarea produselor iProducts și la experiențele din universul Star Wars. Printre clienții săi se numără, de asemenea, alte companii din lista Fortune 500, cum ar fi Amazon, Google, Microsoft, Coca-Cola, LinkedIn, Nike și Lockheed Martin.

În calitate de co-gazdă a podcastului popular „Lead with a Question”, Deaver a cofondat și startup-uri și o rețea de mentorat împreună cu Stephen R. Covey.

Este coautorul cărții ”Brave Together: Lead by Design, Spark Creativity, and Shape the Future with the Power of Co-Creation”, în care prezintă strategiile folosite pentru a contribui la succesul organizațional al numeroase companii din lista Fortune 500, din întreaga lume.

În această carte, Chris Deaver și Ian Clawson prezintă un set de meta-principii pe care liderii le pot folosi pentru a valorifica potențialul co-creației: puterea de a fi suficient de curajos pentru a modela viitorul împreună cu alții, în orice domeniu. Aceste principii includ: a conduce prin intermediul întrebărilor, a transforma suferința în putere, a-i considera pe ceilalți misiunea ta, a defini situația, a crea context prin intermediul tiparelor și a-ți urma adevărul potențial.

”Brave Together” oferă o modalitate de a contribui la construirea unui viitor strălucit care nu este creat individual, ci împărtășit.

 

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.