SPECIAL GUEST: DUYGU DÖKMECIER

DUYGU DÖKMECIER
About the Speaker
  • Profesie
    Regional Head of Logistics, Europe & North Africa
  • Companie
    Koton (Turcia)

Freelance Logistics Advisor (Turcia)

Licențiat al faculțății de fizică și al celei de inginerie și deținător al unui masterat MBA acordat de Universitatea Tehnică din Istanbul, mi-am început cariera la Eczacıbaşı İlaç în domeniul achizițiilor. După ce am dobândit experiență în operațiuni de achiziții directe și indirecte la Mey İçki și Mavi Giyim, am trecut la partea de planificare a lanțului de aprovizionare. M-am ocupat de planificarea cererii, previzionarea, managementul datelor și domeniile de raport în retail, laolaltă cu analiza financiară și operațională a subiectelor aferente.

Până în martie 2019, am ocupat funcția de Regional Head of Logistics, Europe & North Africa, în cadrul companiei Koton. Experiența în logistică în Koton mi-a acordat șansa de a parcurge toți pașii din Lanțul de Aprovizionare, atât în Turcia, cât și în diferite țări, cu culture distincte.

De-a lungul acestui parcurs de 14 ani, a fost o mare plăcere să înființez departamente organizaționale, să lucrez cu diferite echipe, să salvez targeturi cu obiective dificile, ținând totodată pasul cu operațiunile și creșterea organizațională.