SPECIAL GUEST: LIDIYA NADYCH-PETRENKO

Lidiya Nadych-Petrenko este un lider global în talent aquisition, employer branding și engagement. Cu o experiență vastă în dezvoltarea experiențelor pozitive pentru utilizatori și stakeholderi, cât și în implementarea programelor de activare, ea s-a impus ca un lider respectat în domeniul său de activitate. Din 2020, Lidiya conduce funcția de resurse umane la AIESEC Alumni International Association. De asemenea, ea consiliază companiile cu privire la dezvoltarea strategiilor de employer branding și de achiziția de talente.

Înainte de a ocupa această poziție, Lidiya a fost responsabilă cu coordonarea activităților de Global Talent Acquisition & Engagement la JTI. Ea a fost, de asemenea, liderul global de employer branding la JTI și a co-condus Comitetul de resurse umane al Camerei de Comerț Americane din Ucraina. Cariera ei s-a răspândit asupra mai multor industrii, precum: industria bancară, FinTech și comerț, telecomunicații și consultanță.

Pe lângă experiența ei profesională, Lidiya a fost și membru al Consiliului de consilieri al comitetelor locale ale AIESEC Kiev și Odesa. Anterior, ea a deținut rolul de VP HR în LC Odesa.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.