SPECIAL GUEST: MIGUEL VAN ASCH

MIGUEL VAN ASCH, Supply Network Analyst, AHLERS, Belgium

  • 2015-2016 Master în Global Supply Chain Management (Antwerp Management School)
  • 2010-2015 Master of Science în Business Engineering: Operations Management (Ghent University)

Miguel Van Asch lucrează la Ahlers din 2016. Acesta a ajutat la deschiderea noului departament Ahlers Supply Network & Innovation (ASNIA) în cadrul Ahlers Belgia. De atunci, acesta a participat, în mod activ, și și-a asumat roluri cheie în diverse proiecte, de mare anvergură, de logistică de date și inovație, lucrând cu numeroși clienți naționali și internaționali.

Cele mai mari proiecte ale lui Miguel au constat în fuziunea diferitelor rețele de aprovizionare în urma fuziunilor și achizițiilor de companii, prezente pe diverse sectoare de afaceri și in locuri geografice diferite.

De asemenea, Miguel crede ferm în colaborarea orizontală a angajaților, în cadrul proceselor logistice si de aprovizionare. Acesta a fost implicat în proiecte de implementare a structurii de colaborare orizontală în organizații de dimensiuni mari FMCG, precum P&G.

În plus, Miguel încearcă să împărtășească cunoștințele sale de analiză a datelor și supply chain, acesta predând un curs numit „Big Data in the port and in Logistics” si de asemenea, prin prezența sa la diverse guest lectures, la universități.