SPECIAL GUEST: TOSIN OGUNNUSI

Tosin, așa cum este cunoscut de colegi și prieteni, este Empowerment Trainer și Executive Coach. A publicat trei bestsellere Amazon: “Empower Yourself with the 7 Natural Laws,” “Time To Break Free”, “Perform Like A Champion Every Time You Speak!”, ultima fiind publicată recent.

El creat ”HYET” – Healing Your Emotional Trail Process (Procesul de vindecare a traseului emoțional), proces unic pe care l-a folosit pentru a vindeca mii de clienți, formând, totodată, 100 de practicieni.

Activează ca Mindset/Empowerement specialist, ajutând organizațiile de dimensiuni medii și mari cu training-uri pentru creșterea performanței pentru echipele lor, prin intermediul evenimentelor dinamice de team-building. Mai mult de atât, ajută antreprenorii și managerii de business-uri mici să își folosească cunoștințele și expertiza pentru a le transforma în soluții pe care le pot monetiza.

Tosin este un speaker internațional cu multe premii, traineri și executiv coach, ce folosește o abordare dinamică și carismatică. Câteva dintre premiile sale includ: APCTC (Association of Professional Coaches, Trainers and Consultants) Awards 2011- NLP Trainer Practitioner of the Year – MVP Speaker of the Year 2012 – Gold Lion 1 Star Trainer of the Year 2014, Professional Speakers Academy Trainer of the Year 2016. Professional Speakers Academy 7 Figure Award 2022.

Experiența și pasiunea lui Tosin constau în ajutarea indivizilor și organizațiilor să își îmbunătățească performanța, având peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea personală, vânzări, leadership. Compania sa a lucrat cu Asociația de Fotbal din UK, Aviva – una din cele mai mari companii de asigurări din UK și o2 – companie de telefonie.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.