SPECIAL GUEST: SERGEY PETROV

În 2015, Sergey a fondat Pollenity – o companie care furnizează soluții tehnologice pentru industria apiculturii, având ca scop să ajute apicultorii să-și optimizeze activitatea și să aducă mai multă transparență în lanțul de aprovizionare cu miere.

Pasiunea pentru inovație a făcut ca Sergey să fie inclus într-o serie de clasamente prestigioase, precum „30 sub 30” al Forbes Bulgaria, „New Europe 100” al Google, World Summit Awards, la categoria Mediu și Sănătate.

Deține o diplomă de licență în Inginerie Aeronautică de la Universitatea Tehnică din Sofia și un master în Administrație de Afaceri de la New Bulgarian University. Este, de asemenea, absolvent al programului de Tehnologii Inovatoare pentru Impact Global Pozitiv de la Singularity University, desfășurat la NASA Ames, California. Sergey are, de asemenea, un certificat în Antreprenoriat Social obținut la Oxford și unul în Cunoștințe pentru Inovație, obținut la Ideo, fiind totodată un apicultor pasionat.

„Ca inginer, m-a uimit faptul că omenirea a putut inventa o modalitate de a trimite oameni pe Lună, dar nu poate găsi modalitatea de a împiedica dispariția albinelor.”

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.