SPECIAL GUEST: TY JERNSTEDT

Originar din Chicago, Ty Jernstedt, fondatorul Remix Coaching, este pasionat de a ajuta oamenii, echipele și organizațiile să își atingă potențialul prin coaching, realizând și facilitând experiențe pentru aceștia. În prezent trăiește în Amsterdam, iar zona lui de interes include dezvoltarea leadership-ului și echipelor, crearea de culturi incluzive și inovative, îmbunătățirea experienței angajaților, susținerea tranzițiilor culturale și identificarea valorilor și scopului unei organizații.

Ty a devenit Certified Professional Co-Active Coach în 2005. El este, de asemenea, Certified Team Performance Coach™ și a fost instruit în Organization & Relationship Systems Coaching. El a lucrat atât cu indivizi, cât și cu echipe din SUA, Asia și Europa.

Înainte de Remix Coaching, Ty a lucrat peste 20 de ani în diverse domenii, cum ar fi dezvoltarea talentelor (accent pe leadership), incluziune și diversitate, schimbarea culturii organizaționale, motivarea angajaților, marketing internațional și comunicare. Totodată, a „remixat” talentul și cultura organizațiilor și echipelor de la Nike, Converse, Zalando, KPN, OLX, NH Hotels, Young In Prison, Children’s Cancer Association și altele, pentru a le maximiza potențialul.

Ty deține un MBA în Management Internațional, obținut la Universitatea Internațională din Japonia și o licență în Studii comparative regionale (accent pe Japonia), obținută la Universitatea Duke din Statele Unite. A trăit și a lucrat în SUA, Japonia, Australia, Hong Kong, Țările de Jos și Germania. Vorbește fluent limba engleză, însă cunoaște și japoneză, franceză, olandeză și are o înțelegere de bază a limbii germane.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.