SPECIAL GUEST: VERONIKA VON HEISE-ROTENBURG

Dr Veronika von Heise-Rotenburg este Chief Financial Officer (CFO) și Co-Managing Director la everphone. În acest rol, ea este responsabilă de contabilitate, control, date, refinanțare și juridice pentru providerul de telefonie. Veronika este un expert dovedit în finanțare digitală și finanțare bazată pe active și are mulți ani de experiență în domeniul creditării flotei.

Înainte de everphone, Veronika, care deține un doctorat în drept, a reprezentat dealerul britanic de mașini second hand Cazoo. Aici, în calitate de director al departamentului juridic și financiar, a fost responsabilă de extinderea companiei pe piețele europene, la nivel juridic și financiar.

S-a alăturat companiei Cazoo ca parte a achiziției Cluno, pe care l-a condus în calitate de CFO și Managing Director.

Din 2014 până în 2018, Veronika a fost director comercial și semnatar autorizat al TraXall Germania, un furnizor de management sustenabil al flotei și al mobilității. Ea a extins furnizorul de servicii împreună cu un co-fondator de la Hannover Leasing Automotive GmbH, unde a fost responsabilă de managementul riscului.

Și-a început cariera ca asociat la McKinsey. Veronika a studiat dreptul și economia la Augsburg. De asemenea, deține un MBA în management general de la Universitatea din Dayton și un doctorat în dreptul piețelor internaționale de capital de la Universitatea din Augsburg. Din 2012, ea este lector la universități și ține seminarii pentru Management Circle, Forum Institut și Akademie Heidelberg. Ea este, de asemenea, membru al consiliului de supraveghere al PROJECT Group, un furnizor de fonduri imobiliare.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.