VALENTIN VOINESCU

Partener, Finanțări, NNDKP

Valentin Voinescu este avocat specializat în tranzacții de finanțare (fiind implicat doar în ultimii 5 ani în proiecte a căror valoare depășește 3 miliarde de euro) și în proiecte care implică surse alternative de finanțare prin fonduri de investiții și emisiuni de obligațiuni.

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesională, el a asistat antreprenori români, corporații locale și multinaționale în unele dintre cele mai inovatoare proiecte de finanțare derulate în România și care au contribuit la consolidarea sau eficientizarea proceselor de business ale acestora. Totodată, Valentin este implicat în proiecte de referință de restructurarea datoriilor și insolvență, sau privind aspecte de reglementare implementate de instituțiile financiare active în România.

El este absolvent al programului MBA din cadrul WU Executive Academy (parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena) și este membru în Consiliul Director al Turnaround Management Association (TMA) Romania.

Valentin „furnizează soluții viabile și personalizate. Este disponibil, deschis și este plăcut să lucrezi cu el„, conform opiniilor exprimate de clienții pe care îi asistă (sursa: Chambers & Partners, 2019).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.