VALENTINA SAYGO

Valentina Saygo este managing partner al grupului de firme Ask for ce activează în domeniul financiar contabil, consultanță fiscală și de afaceri și administrare de personal și are peste 25 ani experiență în consultanța financiar-contabilă. Expert contabil membru CECCAR și consultant fiscal, s-a specializat în principal pe legislația și contabilitatea întreprinderilor mici și mijloci, cu o vastă experiență în diverse domenii de activitate economică.

A fost invitată în calitate de lector la numeroase conferințe fiscale, seminarii de specialitate, forumuri și emisiuni TV, iar prin articolele sale din presa economică a semnalat nereguli si inadvertențe legislative sau și-a exprimat opinia cu privire la modificările fiscale adoptate de autoritați, oferind sfaturi atât antreprenorilor, cât și colegilor din branșă.

Valentina Saygo este implicată activ în mediul antreprenorial, este un translator al legislației fiscale, vorbind despre acte normative complicate în cuvinte simple și pe înțelesul tuturor.

În anul 2014 a deschis Ask for Tax Free, cu activitate de restituire TVA, un proiect conceput din dorința de a respecta un drept ce li se cuvine cumpărătorilor non – UE de pe teritoriul Romaniei.

În 2017 s-a deschis primul ghișeu de restituire TVA din Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Deschiderea unui punct Tax Free pe cea mai importanta poarta de iesire a Romaniei este un semn de respect pentru cunoașterea și respectarea dreptului de evitare a dublei impuneri.

Alături de cele peste 1.000 de magazine partenere, Tax Free este expresia unei societăți civilizate, care își cunoaște și își cere drepturile.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.