VASILICA ZULD

Vasilica Zuld este General Manager @Snap-on România, companie IT, relativ tânără pe piața din România ca și business independent, însă cu o prezență de peste 16 ani de colaborare cu inginerii români.

Focusul principal fiind oamenii cu care lucrează, Vasilica a reușit să se păstreze aproape și să dea un sens a ceea ce înseamnă “human touch”, indiferent de situație.

De-a lungul celor peste 16 ani de experiență în companii de IT, Vasilica Zuld a fost direct responsabilă de creșterea companiilor și buna funcționare a strategiilor dezvoltate pentru acestea, ocupând diferite poziții precum HR Director, Director Executiv si Director General.

Experiența acumulată și expunerea la contexte complexe de business, o mențin pe Vasilica puternic ancorată în piața IT și la curent cu tendințele actuale.

Snap-on România este o companie de produs, recunoscută ca un provider de aplicații software complexe, care ajută creșterea constantă a business-ului Snap-on la nivel global.

Snap-on România, ca și engineering center, oferă soluții business-ului propriu. Complexitatea business-ului și al proiectelor vine odată cu domeniile vaste de activitate pe care Snap-on le are. Industrii precum automotive, aviație și aerospațială, construcții și agricultură, electronică, camioane de tonaj mare și flote, echipamente medicale, industria militară și de apărare, mining, oil and gas, power generation sau educație, sunt doar câteva dintre cele mai importante industrii în care activăm.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.