VENERA MARIA MUNJEV

Venera Munjev s-a alăturat echipei Auchan Retail România ca parte a Departamentului Asset Management și Expansiune, în iunie 2020, după trei ani de consultanță imobiliară în cadrul Colliers International Romania. În Auchan a preluat, alături de colegi, responsabilitatea gestionării segmentului real estate prin acțiuni de evaluare, bugetare, vânzare / achiziții precum și expansiune a segmentelor logistic și retail.

În cadrul Colliers, a intermediat contracte de leasing, reprezentând atât proprietari, cât și chiriași, a fost implicată în repoziționarea proiectelor de retail sau mixt use, a efectuat diverse cercetări de piață, a participat la strategia de dezvoltare și extindere a companiilor din portofoliu și a participat la aducerea de branduri internaționale pe piața locală.

De asemenea Venera Munjev, tot din poziția de asset manager, a coordonat managementul proiectelor de retail aflate în portofoliul Resolute Lar România. A  fost director general al The Light Cinema, implementând primul cinema 100% digital din România dar și din Europa, făcând parte din echipa de expansiune a lanțului de cinematografe în alte țări europene, fiind un pionier al conținutului alternativ în cinema (concerte live, opera, balet, teatru, conferințe etc)

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.