VENERA MARIA MUNJEV

Venera Maria Munjev
About the Speaker
  • Profesie
    Senior Associate, Retail Agency
  • Companie
    Colliers International

Senior Associate, Retail Agency, Colliers International

Aria de expertiză a Venerei acoperă zona de Retail – Intermediere, Consultanță – Gestionarea Activelor, Vânzări & Marketing – Industria Hotelieră și de Turism.

Printre clienții reprezentativi sunt: Dedeman Retail Parks (reprezentarea exclusivă a câteva proiecte din țară), Magazinul București, Focșani Mall, Hello Shopping Park Bacău (unde a fost agent exclusiv), Parklake Shopping Center, Arena Mall Bacău, Jumbo, Brick, Kiddo Play Academy, Zorky Planet, Stay Fit Gym, Spoonful, Tavex Gold, Via Scarpe, NEPI Rockastle – Brăila Shopping Center (reconfigurarea zonei de de fast-food).

Venera lucrează la Colliers din 2018, ca parte din echipa de vânzări. Anterior, Venera a fost parte din echipa Resolute Lar România, unde a deținut funcția de asset manager pentru proiectele comerciale din portofoliu.

Între 2008 și 2016, Venera a pus bazele tehnologiei digitale în România, prin intermediul proiectelor The Light Cinema și Grand Cinema Băbeasa. În calitate de Project Manager, Venera a fost implicată în dezvoltarea și poziționarea pe piață a acestor proiecte prin care, pentru prima dată în România, cinematograful a devenit un loc pentru evenimente cultural-educaționale alternative.