2018.07.04 Articole

Toamna se numără evenimentele BusinessMark

Am încheiat cu succes sezonul de evenimente din primăvara lui 2018 și nerăbdători din fire, deja dăm startul conferințelor din această toamnă. Ne-am lăsat inspirați de experiențele trecute, am pus cap la cap idei noi, am verificat trendurile, ne-am ‘consultat’ audiența, prietenii și partenerii, am adus elementul ‘nou’ și iată cum se anunță seria evenimentelor din toamnă!

Septembrie, breaking the ice!

Lansăm ediția evenimentelor din toamna lui 2018 cu trei conferințe desfășurate în București, care vor surprinde elemente de interes din sfera resurselor umane, povești antreprenoriale și cum sunt promovate în piață, dar și unul dintre cele mai dezbătute subiecte de anul acesta – implementarea GDPR și adaptarea pieței la noile cerințe. Operational HR va aduce în lumina reflectoarelor angajatorul și angajatul modern, noile cerințe, nevoi și așteptări de la mediul de lucru românesc. Pasul de la 0 la 1 pentru antreprenorii locali – vino să îi cunoști la cea de-a cincea ediție Business Challenge și să le descoperi poveștile de succes, dar și cum au depășit provocările. Cea de-a doua ediție GDPR Conference va surprinde de data aceasta noutățile legislative după jumătate de an de la implementare, best practices, dar și o retrospectivă a ultimelor luni de activitate a companiilor și procesul lor de adaptare la noile cerințe.

Vorbim despre cele mai dinamice industrii în octombrie

De la procese și tehnologii din industria de supply & logistics până la noua industrie care a luat avânt în ultima vreme – GAMING-ul și perspective din industria auto, am pregătit o serie de evenimente care vor surprinde noutățile celor mai dinamice industrii din piață de la momentul actual. Spunem “Start Game!” la Gaming Industry. Play or be played – îți dezvăluim cum arată industria jocurilor și a locurilor de muncă din sfera gaming din România, oportunități și perspective, dar și aspecte fiscale specifice industriei. Continuăm seria evenimentelor cu Supply Chain & Logistics Forum & Expo, unde ne-am propus un mix între aspecte legate de strategie, optimizare și aspecte legislative cu aspecte digital-oriented, dar vom afla și cum evoluează industria din punct de vedere 2.0. Încheiem luna cu Automotive Market Forum și îți promitem experiențe și perspective din future mobility. Ok, still here? Cause..

November is about Tax, Real Estate & Agribusiness

Noile tendințe din dezvoltarea imobiliară și piața construcțiilor te așteaptă la Real Estate & Construction Forum din această toamnă! Nu sărim nici în acest sezon peste aspectele fiscale la nivel local, european și mondial. Așadar, la Tax & Finance Forum te invităm să dezbatem împreună aspecte legate de prețurile de transfer, evoluții jurisprudențiale, schimbări legislative în materie de TVA, dar și ce presupune din punct de vedere fiscal mobilitatea internațională a angajaților. Aducem în discuție din nou aspecte legate de resursele umane și perspectivele industriei, de data aceasta la Operational HR în Cluj.  Ultimul eveniment al lunii noiembrie – Romanian Food and Agribusiness – va aduce în atenția participanților bilanțul agricol al anului 2018, absorbția fondurilor europene și perspectivele lui 2019, dar și subiecte precum tranziția la produsele alimentare BIO în contextul românesc și ciclul producător – retail – consumator.

Christmas almost here, and also CSR Overview

Închidem sezonul de toamnă cu o retrospectivă a activității din industria de CSR și a strategiei de business din contextul de business românesc. Cum se influențează una pe cealaltă și în ce direcție merge conceptul de sustenabilitate la nivel local? Te invităm să descoperi la CSR Overview!

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.