2019.01.09 Articole

Conferințele BusinessMark – matchmaking în mediul de afaceri românesc

Încă din 2013 BusinessMark contribuie la evoluția mediului de afaceri românesc! Cum? Pune la dispoziția comunității de business un spațiu profesionist de discuții și networking îmbinat cu un aport de know-how de la specialiști din domenii de nișă.

5 ani de conferințe business and still counting!

Până în 2018 evenimentele BusinessMark au depășit 140 de conferințe ‘concept propriu’ și 90 de evenimente custom, au reunit mai mult de 2.000 de speakeri împreună cu o audiență de peste 20.000 de participanți. BusinessMark acoperă și în 2019 cele mai importante industrii de business: supply chain & logistică, real estate, industria agroalimentară, industria de automotive, aspecte de marketing, CSR și legislație.

Business-ul se face cu și alături de oameni, de aceea BusinessMark își îndreaptă atenția către conferințele de HR, care vizează evoluția organizațiilor în contextul dinamicii mediului de business. În 2019 aflăm schimbările ce intervin pe piața forței de muncă odată cu integrarea noilor generații, dar și cu evoluția tehnologică la Tomorrow @Work și HR Vibes – evenimente ce vor avea loc la București, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Piața imobiliară a urmat un trend ascendent în 2018, fiind înregistrate rezultate pozitive pe toate sectoarele pieței, iar 2019 anunță multe tranzacții si proiecte rezidențiale noi. De aceea, conferința ‘Real Estate & Construction Forum’ ajunge la cea de-a VIII-a ediție și va prezenta perspectivele pieției de office, retail,  rezidențial și industrial & logistic. În strânsă legătură cu mediul de afaceri, trecem în revistă noutățile și modificările legislative și fiscale la Tax & Finance Forum – BucureștiCluj-NapocaTimișoara și Iași și la IFRS Forum. De asemenea, te ținem la curent cu schimbările Regulamentului General privind Protecția Datelor la conferința The GDPR Effect!

Printre evenimentele lui 2019, enumerăm și ‘Supply Chain & Logistics Forum & Expo’, care va aduce în  discuție strategiile de optimizare a managementului lanțului de aprovizionare, provocările specifice la nivel de industrie, dar și aspecte ale contextului internațional și local cu privire la nivelul de pregătire a organizațiilor în supply chain. Nu neglijăm sectorul agricol și în contextul unei bune absorbții a fondurilor europene, aflăm care sunt soluțiile pentru creșterea agriculturii românești la ‘Romanian Food & Agribusiness Conference’!

Facem trecerea la viitorul mobilității electrice și aflăm că beneficiile acesteia nu se rezumă doar la reducerea poluării prin scăderea emisiilor de noxe. Vorbim despre concepte precum carsharing și carpooling, dar și despre noile reglementări pe care companiile trebuie să le ia în calcul pentru a dezvolta o strategie urbană durabilă și sustenabilă. Unde? La Electric Drive!

În era în care digitalizarea și nevoia adaptării la noul context au schimbat regulile de business, consumatorul se transformă în trendsetter, iar managementul schimbării a devenit o disciplină esențială, BusinessMark te invită la Sales & Marketing Conference și la SHIFT. Change Management Conference – descoperă care sunt practicile care răspund nevoilor mereu în schimbare ale indivizilor din organizații, care sunt tendințele de marketing adaptate noilor generații și comportamentelor acestora, precum și imaginea de ansamblu în sectorul de Retail & FMCG. De asemenea, vei afla care este nivelul de implicare al organizațiilor în inițiativele de CSR, pentru dezvoltarea comunității la CSR Overview!

Gata de business? În 2019, te așteptăm să ni te alături!

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.