Despre noi

Organizăm evenimente cu impact care te conectează la know-how valoros și la acei profesioniști care îți împărtășesc valorile.

Events designed to make an impression

 

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal ”concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare ”all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale.

Ne dorim să ne punem ”amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Event management

 

Dincolo de evenimentele ”concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.

De ce să alegi evenimentele Business Mark?

Riguroși în selecția conținutului

Alegem cu mare grijă subiectele și mai ales conținutul pe care îl aducem. Construim evenimente pe principiile utilității, corectitudinii și relevanței, cu o amprentă reală în dezvoltarea echipelor și a companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

Relevanți, din 2013

Evenimentele noastre țin cont de realitatea pieței, sunt ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, au la bază un conținut puternic la nivel de tematică, implică toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector, pentru o perspectivă globală și corectă și angrenează persoane relevante din segmentul vizat.

Ești în companie bună

Calitatea comunității și potențialul de conectare cu profesioniști pentru colaborări sau schimb de idei și informație este una dintre prioritățile noastre. Mai mult lucrăm activ în a menține laolaltă, în timp, oamenii valoroși.

Online & offline

Organizăm evenimente cu tradiție în București, dar și în orașe precum: Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași. În ultimii ani, organizăm și evenimente online, cu echipe tehnice specializate pentru o experiență cât mai captivantă și prietenoasă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.