2017.06.08 Articole

Primul forum Eleno-Român

In data de 13.06. 2017, incepand cu ora 10, la Hotel Caro Bucuresti are loc Primul Forum Elen organizat de Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română, în cadrul inițiativelor sale ce au ca scop sprijinirea mediului de afaceri.

Desi prin tematica sa, forumul vizeaza domeniile de dezvoltare imobiliara, constructii, materiale si servicii conexe, evenimentul se adresează in egala masura proprietarilor de terenuri, investitorilor privați și utilizatorilor finali, persoanelor fizice și/sau juridice, proprietarilor care caută parteneri si co-investitori, societăților de producție și comercializare a materialelor și echipamentelor de construcții, societăților de construcții, precum și societăților de proiectare,  consultanță și management de proiect, agențiilor imobiliare și tuturor prestatorilor  de servicii în domeniul imobiliar, finantatorilor potentiali, dar și publicului larg, interesat de acest eveniment complex.

Conferința are ca scop crearea unui cluster care să promoveze acțiunile comune ale tuturor participanților.

În cadrul evenimentului, societățile dar si investitorii privati vor avea posibilitatea să se facă cunoscute, să își prezinte noile proiecte, produse sau servicii, să discute despre probleme concrete ale sectorului, dar si despre starea prezentă a economiei, cu impact în activitatea lor, sa analizeze cererea existentă și tendința pieței , să își prezinte planurile de viitor.

La Forum sunt asteptati 24 de speakers în cadrul celor 3 paneluri, peste 120 de companii din domeniul constructiilor si sute de vizitatori.

 

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.