BRUNO LEROUX

About the Speaker
  • Profesie
    Chief Executive Officer,
  • Companie
    CETELEM - BNP Paribas Personal Finance

Chief Executive Officer, CETELEM – BNP Paribas Personal Finance.

Cu o experiență internațională, Bruno Leroux s-a alăturat echipei Cetelem în 2003 cu poziția de Chief Operating Officer pentru Taiwan, in 2006 s-a mutat la Cetelem Tailanda, în Bangkok, unde a deținut funcția de Chief Operating Officer- Executive VP până în 2009, când s-a alăturat  BNP Paribas Personal Finance LATAM (Brazilia, Argentina și Mexic) în calitate de COO, unde a avut în grija sa un venit net (înainte de taxe) de peste 40 milioane de euro și un portofoliu de peste 2.7 milioane de clienți. În prezent este CEO la BNP Paribas Personal Finance România și este stabilit în București.

De-a lungul carierei sale a contribuit substanțial la îmbunătățirea activității BNP Paribas.  A câștigat premiul de inovație, timp de doi ani la rând cu proiectul său de implementare a unui nou proces de achizitii pentru finanțarea mașinilor în Mexic, crescând productivitatea cu peste 150%. A optimizat procesul de oferire a cărților de credit, cu o decizie 100% automatizată.  A implementat procesul de vânzări NLP, proiect cu care a câștigat premiul de inovare la exibiția CMS în 2014 în Sao Paolo și multe altele.

Cu un portofoliu divers de abilități, și-a câștigat experiența sa prin dezvoltarea de strategii și viziuni, negociere cu Big Partners în Ecommerce, Retail, DIY și altele), sponzorizare (CX Culture, Digital UX), îmbunătățirea experienței consumatorilor, managementul de schimbare și transformare la nivel regional, shared services, compliance, audit, real estate și managementul comunicării.

A absolvit un master în Marketing și Economie oferit de către Universitatea Cadix din Spania și a urmat diverse cursuri de formare internaționale în managementul proiectelor, finanțe pentru executivi iar in 2019 a finalizat un curs de leadership în Sustenabilitate de la Universitatea Cambridge.