DIDIER BALCAEN

CEO & Partner, Speedwell

Specializat în managementului proiectului și cel financiar, Didier Balcaen are o experiență de peste 25 de ani pe piața internațională de construcții și imobiliare, dintre care 15 i-a petrecut în România. Este un belgian care, după 5 ani de experiență în contractare, în Belgia, a explorat alte părți ale lumii în următorii 5 ani, în calitate de manager de proiect expat în E.A.U., Singapore, Arabia Saudită, Indonezia, Qatar și Maurițius. După ce s-a întors din călătoriile sale, a preluat rolul de Chief Operations Officer în dezvoltare imobiliară în Polonia, Rusia și, în cele din urmă, în România, unde a înființat Speedwell, în 2014.

În prezent este CEO și Partener Speedwell, companie de dezvoltare imobiliară care oferă servicii complete, concentrându-se asupra proiectelor de dimensiuni medii până la mari, din segmental rezidențial, office și retail, din România.

În acest moment, Speedwell are un portofoliu mare de proiecte în România, în diverse stadii de dezvoltare. Printre acestea se numără proiectul de uz mixt RECORD PARK, cu 236 apartamente și aproximativ 15.000 m2 de spații comerciale în Cluj-Napoca. În București, compania dezvoltă două proiecte rezidențiale, THE IVY, care include 800 de apartamente și TRIAMA RESIDENCE, cu 202 unități, la care se adaugă o clădire de birouri, clasa A, MIRO, oferind 23.000 m2 de spații de birouri de închiriat, dintre care 60% sunt deja închiriați. Un alt proiect de uz mixt, PALTIM, este localizat în Timișoara și combină 15.000 m2 de birouri clasa A cu aproximativ 300 de unități rezidențiale, în două clădiri istorice renovate. În Râmnicu Vâlcea, Speedwell administrează dezvoltarea unui teren de 10 ha, cu parcele care vor fi vândute în vederea construirii unui număr de până la 50 de case, 1.100 apartamente și spații comerciale.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.