IONUȚ MĂSTĂCĂNEANU

Director, Servicii de Fiscalitate, KPMG

Ionuț este coordonatorul echipei de Servicii Financiare din cadrul departamentului de fiscalitate al KPMG, precum și al echipei de consultanți fiscali din cadrul biroului KPMG din Iași. Ionuț are experiență de peste 14 ani în oferirea de consultanță companiilor locale și multinaționale care își desfășoară activitatea în diverse industrii, pe  probleme de impozite directe, incluzând impozit pe profit, impozit cu reținere la sursă pe veniturile nerezidenților, implicații fiscale ale diverselor structuri implementate, impactul fiscal al adoptării standardelor IFRS.

Ionuț este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF) și al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA) și este licențiat al Université d’Auvergne din Franța.

Ionuţ a fost implicat în discuțiile purtate în cadrul Grupului desemnat de Comisia Fiscală a Asociației Română a Băncilor pentru dezbaterea aspectelor fiscale legate de implementarea IFRS și în cadrul grupului de lucru organizat de Ministerul Finanțelor Publice cu ocazia trecerii la IFRS a societăților listate și a susținut o serie de prezentări tehnice pe acest subiect.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.