MIRELA STERE

About the Speaker
  • Profesie
    Senior Director of Human Resources
  • Companie
    Macromex

Senior Director of Human Resources, Macromex

Experiența în domeniul resurselor umane a început în 1991.

Absolventă a Institutului de Construcții din București.

Absolventă a Asebuss – SC Exec-Edu – Managementul Strategic al resurselor umane

Absolventă a Open University Business School UK – Codecs – Diplomă profesională în Management

Manager/Director Resurse Umane, Trainer și Coach autorizat

Cele mai relevante joburi:

–             1998-2004 – First Logistics Distribution, unde a avut rolul de HR Officer, colaborând cu managementul companiilor Mars, Nestle, Gillette, L’Oreal, Reckitt Benckiser, SCA Molnlycke și a avut de asemenea rol de consultant în restructurarea companiei Sanex din Cluj Napoca.

– 2004 – prezent – grupul de companii Macromex – Senior Director Resurse Umane

În cei peste 16 ani de activitate în cadrul grupului a înființat, organizat și condus departamentul de resurse umane al firmei Macromex definind și implementând proceduri de lucru specifice activității, JD, sisteme de comp & ben, programe de training și dezvoltare (inclusiv cu accesare de fonduri europene – Academia Macromex). A dezvoltat și continuă să dezvolte brandul de angajator Macromex. A coordonat proiecte de start-up din perspectiva HR: Lekkerland Romania, Macromex Cehia, Macromex Slovacia, Macromex Food Services, La Lorraine Romania, Edenia DC. A fost implicată în proiectul Cominca – Oradea, având o contribuție importantă în procesul de schimbare a culturii unei companii de stat privatizată către o companie antreprenorială și ulterior a coordonat procesul de concediere colectivă și de out-placement.

Membru activ al Clubului profesioniștilor de resurse umane, a primit numeroase premii s=și distincții pentru proiecte de Training și Dezvoltare, Recrutare, Strategie de Resurse Umane.

Great People i-a oferit distincția pentru 10 ani de excelență și dezvoltare continuă a resurselor umane din România.