NICOLETA CARLUGEA

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul resurselor umane, Nicoleta conduce din anul 2010 echipa HR DRÄXLMAIER România, unul dintre cei mai mai angajatori din țară. DRÄXLMAIER Group are, în prezent, aproximativ 15.000 de angajati în România, în cele cinci centre de dezvoltare și producție din Pitești, Satu-Mare, Timișoara, Hunedoara și Brașov. Din 2015, Nicoleta ocupă o funcție regională în cadrul companiei, fiind Director de Resurse Umane pentru Europa de Sud Est.

Absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) din București, in 1996, Nicoleta s-a alaturat DRÄXLMAIER Group după ce, în perioada 2006-2009 a fost Director de Resurse Umane la grupul Țiriac. Anterior, Nicoleta a coordonat departamentele de Resurse Umane a patru companii, printre care Termoelectrica și SAP Romania.

Nicoleta este un experimentat profesionist de HR, implicat în numeroase proiecte de recrutare și retenție, training, administrare personal, salarizare, compensații și beneficii, dezvoltarea personalului, managementul performanței, implementarea sistemelor HR etc.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.