OANA ILIE

Cu o bogată experiență în domeniul resurselor umane, Oana a acumulat expertiză de la zona recrutarii la managementul performanței, relațiile cu angajații și formarea profesională a acestora.

Călătoria ei profesională a fost marcată de privilegiul de a face parte din sau a conduce echipe de HR și de a orchestra proiecte transformationale în diverse sectoare, precum gaming si e-gambling, lumea de ultimă oră a tehnologiei și complexitățile ingineriei.
Se caracterizează prin curiozitate și un angajament ferm de a rămâne conectata la tendințele din industrie și a celor mai bune practici. Pasiunea pentru învățarea continuă este motivată de impulsul de a inova în mod constant pentru adoptarea de noi metodologii și tehnologii în domeniul HR, astfel încât organizațiile din care face parte nu doar să exceleze, ci să prospere.

În calitate de director de resurse umane la Tazz, Oana poartă responsabilitatea dezvoltării și implementării politicilor și strategiilor de resurse umane si alinierea acestora cu cu viziunea și obiectivele de afaceri ale organizației, lucrând permanent pentru o a întreține cultura organizaționalā concomitent cu dezvoltarea profesională individuală și în cadrul echipelor a angajaților.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.