SPECIAL GUEST: ANDRE DE WIT

Până recent, Andre a ocupat funcția de Vicepreședinte pentru învățarea și construirea de capacități pentru grupul Carlsberg, o companie internațională de producere a berii, cu 45.000 de angajați și fabrici în 40 de țări, în principal în Europa de Nord, Vest și de Est și Asia.

Andre este partener în Courage11 și decanul Academiei de Leadership din Amsterdam. Ambele organizații se concentrează atât pe proiectarea și furnizarea de intervenții de leadership, cât și pe crearea programelor de dezvoltare de ledearship. Academia este specializată în alinierea Leadership-ului cu planul strategic al unei organizații.

Experiență recentă:

  • CEO IKEA Iberica, responsabil pentru activitățile din Portugalia și Spania (7 ani)
  • CEO Metro Cash & Carry în Croatia (4 ani)
  • Group Director Learning, acoperind toate activitățile de învățare ale grupului Metro, incluzând Metro Cash & Carry, Media Market și Hypermaketurile Real (4 ani)
  • Vice President Learning and Capability development Carlsberg-group (2 ani)
  • Decanul Leadership Academy Amsterdam

Andre este un expert internațional în leadership development, în cadrul unor mari organizații internaționale. Vasta experiență în calitate de CEO și Vicepreședinte al departamentului de Learning, în organizații internaționale, au condus spre activitatea sa în calitate de consultant de leadership pentru organizații dintr-o serie de industrii.

La baza intervențiilor sale se află, în general, o strategie de leadership care este creată împreună cu clientul. În acest sens, strategia de leadership vizează o dezvoltare a strategiei de business din organizație pe termen lung, pentru a ajuta liderii să atingă obiectivele dorite.

Andre ghidează liderii seniori, echipele acestora și întreaga organizație în dezvoltarea către obiectivele de leadership dorite. Expertiza sa include îndrumarea personală și în echipă, ca o abordare integrată a unei strategii de leadership. Punctul său de plecare ține întotdeauna cont de faptul căfiecare lider are capacitatea de a-și schimba abilitățile de conducere atunci când strategia de afaceri o cere.

În calitate de CEO în cadrul IKEA și al Grupului Metro, Andre a dobândit peste 20 de ani de experiență în cadrul unor organizații de mari dimensiuni. În calitate de vicepreședinte al departamentului de Learning, în Metro Group și Carlsberg Group, Andre a fost implicat în proiectarea și implementarea intervențiilor de leadership, cu accent pe perspectiva învățării. De patru ani, Andre a este decanul Academiei de Leadership din Amsterdam. În plus, el este invitat frecvent în calitate de vorbitor la Leadership of the Future.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.