SPECIAL GUEST: BERNARD STORCH

About the Speaker
  • Profesie
    Partner
  • Companie
    PLP Architecture

Partner, PLP Architecture

Bernard are o experiență excepțională într-o gamă largă de proiecte comerciale, rezidențiale, instituționale și din domeniul ospitalității, în Marea Britanie, Europa, India și Orientul Mijlociu. Este unul dintre gânditorii creativi cheie ai PLP și concepe lucrurile într-o manieră deschisă și accesibilă, care subliniază implicarea echipei și satisfacția utilizatorului final.

În prezent, munca sa se concentrează asupra unor proiecte care aduc regenerare urbană transformatoare, prin proiecte dinamice, cu destinație mixtă, printre care Westferry Printworks Redevelopment de pe Isle of Dogs în Londra, Sampson & Ludgate House, așezată între Tate Modern și Southbank Centre din Londra și noul Tower Ten și World Trade Centre din Amsterdam, conceput ca un proiect urban subtil și aflat în evoluție, de regenerare a locului de muncă, care integrează spațiul și clădirile existente.

Printre proiectele sale recente se numără premiatul Sky Central, sediul BREEAM-Excellent, care furnizează spații de lucru mari și flexibile, pentru 3 500 de angajați ai Sky Television, în campusul lor din vestul Londrei.

Bernard deține un masterat în domeniul arhitecturii, acordat de Academia de Arte, Arhitectură și Design din Praga.

PLP Architecture este un grup de arhitecți, designeri și gânditori, cu sediul în Londra, care prețuiesc rolul transformator al ideilor și capacitatea arhitecturii de a inspira. Producem designuri inteligente, interesante și inovatoare, printr-un continuu devotament față de idealurile sociale, economice și cele care privesc mediul. Biroul nostru evită preconcepțiile, stilurile sau metodele arhitecturale fixe, permițând fiecărui proiect să devină o oportunitate unică de a cerceta, analiza și răspunde creativ propunerii, amplasării și contextului. Fundamentul muncii noastre constă în loialitatea față de calitatea vieții în oraș, plăcerea de a utiliza materialul, spațiul și lumina și optimismul față de potențialul arhitecturii de a îmbogăți societatea.