SPECIAL GUEST: KATARZYNA CHWALBIŃSKA-KUSEK

Katarzyna este o lideră experimentată în ESG și sustenabilitate, precum și consilier la nivel de bord. Ea are peste 15 ani de experiență în lucrul cu clienți internaționali și în consilierea privind implementarea strategiei de sustenabilitate și a raportărilor non-financiare.

Katarzyna are experiență în conducerea echipelor internaționale și multifuncționale de experți, având, totodată, abilități de dezvoltare strategică a afacerii și competențe de marketing.

Din 2008, este implicată activ în implementarea măsurilor de sustenabilitate, eficiență energetică, standarde de construcții verzi și sănătate și bunăstare în clădiri, colaborând cu organizații internaționale de top. Ea are abilități foarte bune în ceea ce privește cadrele internaționale de raportare non-financiară și obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) incluse în Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.

Între 2013 și 2017, Katarzyna a coprezidat Platforma de Eficiență Energetică din Polonia (EPP), înființată de Consiliul Mondial pentru Dezvoltare Durabilă a Afacerilor (WBSD). Între 2016 și 2019, a fost membră a Comitetului Executiv al Institutului Terenurilor Urbane din Polonia.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.